• Tilbud!

Pini Kay træbriketter (864 kg) (Inklusiv 10 sække gratis optænding)

18000
2.199,00 kr.
Inkl. moms

Pini Kay briketter er nogle briketter der holder i lang tid. 
De kan bruge til at holde huset varmt hele dagen. Hvis der skal fyres natten over, vil du får stor gavn af disse Pini Kay træbriketter.

Hvor i landet vil du have den leveret?

Antal Rabat Du sparer
2 75,00 kr. Op til 150,00 kr.
3 150,00 kr. Op til 450,00 kr.

Pini-Kay briketter er nogle briketter der holder i lang tid. 
De kan bruge til at holde huset varmt hele dagen. Hvis der skal fyres natten over, vil du får stor gavn af disse Pini-Kay briketter. Alt efter hvor godt du justerer din lufttilførsel i dit fyr, pejs eller brændeovn, kan denne Pini-Kay briket gløde i helt op til 5-6 timer.
Pini-Kay briket har en høj brandværdi, idet at de presses længe, og forbliver samlet. Denne proces forlænger brikettens brændetid.

Det gode ved disse briketter er at de ikke efterlader ret meget aske, faktisk så lidt som 0,4-0,5 %. Pini-Kay briketter udleder minimal co2. De er under kategorien co2-neutrale. Briketterne som du ser her har en brandværdi på ca. 4600 kcal/kg. Det er vigtigt at bemærke, at briketterne holder længere ved at gløde, fremfor ved åben ild. 

Er klar til brug. Opbevares tørt.

Pini kay er produceret af Ege træ

  • Brændværdi < 4600 KCAL/KG
  • Ask<05%
  • Vandindhold 7/9%
  • 96 pakker af min. 9 kg

Kunder, der købte denne vare, købte også

Produkt tilføjet for at sammenligne.

TJ-Træpiller A/S anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Klik her for at læse mere