Pini Kay briketter 8. kantede (960kg)

Pini Kay briketter 8. kantede (960kg)

1851
3.149,00 kr.
Inkl. moms

Hvis du har en brændeovn hvor du kan kontrollere lufttilførselen, er den 8 kantede pini kay helt klart den bedste på marked, den er kortere og og tykkere i diameter, og vil derfor gløde længere end normale 4 kantede  

Pini-Kay briketter er nogle briketter der holder i lang tid. 
De kan bruge til at holde huset varmt hele dagen. Hvis der skal fyres natten over, vil du får stor gavn af disse Pini-Kay briketter. Alt efter hvor godt du justerer din lufttilførsel i dit fyr, pejs eller brændeovn, kan denne Pini-Kay briket gløde i helt op til 5-6 timer.

Hvor i landet vil du have den leveret?

Antal Enhedsrabat Du sparer
2 50,00 kr. 100,00 kr.
3 100,00 kr. 300,00 kr.
 

Pini-Kay briketter er nogle briketter der holder i lang tid. 
De kan bruge til at holde huset varmt hele dagen. Hvis der skal fyres natten over, vil du får stor gavn af disse Pini-Kay briketter. Alt efter hvor godt du justerer din lufttilførsel i dit fyr, pejs eller brændeovn, kan denne Pini-Kay briket brænde i helt op til 6-7 timer.
Pini-Kay briket har en høj brandværdi, idet at de presses længe, og forbliver samlet. Denne proces forlænger brikettens brændetid.

Det gode ved disse briketter er at de ikke efterlader ret meget aske, faktisk så lidt som 0,4-0,5 %. Pini-Kay briketter udleder minimal co2. De er under kategorien co2-neutrale. Briketterne som du ser her har en brandværdi på ca. 4600 kcal/kg. Det er vigtigt at bemærke, at briketterne holder længere ved at gløde, fremfor ved åben ild. 

Er klar til brug ved levering, skal opbevares tørt.

Pini kay er produceret af Ege træ

  • Brændværdi < 4600 KCAL/KG
  • Vandindhold 8-10%
  • Aske indhold < 0,5%
48 Varer

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

TJ-Træpiller A/S anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Klik her for at læse mere