Pini Kay træbriketter - 960 kg

Pini Kay træbriketter - 960 kg

18001
3.149,00 kr.
Inkl. moms

Pini Kay træbriketter er produceret af hårdt presset egetræ. Den har en god struktur og en god brændværdi. Det medfører også til, at den ikke falder fra hinanden, når den er antændt. Den forbliver samlet. Denne proces forlænger brikettens brændetid. Den er derfor ideel til, når der skal fyres natten over eller holde huset varmt hele dagen.

Briketterne holder længere ved at gløde, fremfor ved åben ild. Pini Kay træbriketter afgiver minimal CO2 og afgiver mindre aske end brænde. 

 

Opbevaring af Pini Kay træbriketter

Pini Kay træbriketter er klar til brug med det samme. De skal opbevares tørt for at bevare en optimal brændeevne. De kan fint opbevares enten indenfor eller udenfor i et skur, en garage eller en carport, hvis man lader dem stå på pallen eller andet underlag.

Hvor i landet vil du have den leveret?

Antal Enhedsrabat Du sparer
2 50,00 kr. 100,00 kr.
3 100,00 kr. 300,00 kr.
 

Pini-Kay briketter er nogle briketter der holder i lang tid. 
De kan bruge til at holde huset varmt hele dagen. Hvis der skal fyres natten over, vil du får stor gavn af disse Pini-Kay briketter. 
Pini-Kay briket har en høj brandværdi, idet at de presses længe, og forbliver samlet. Denne proces forlænger brikettens brændetid.

Det gode ved disse briketter er at de ikke efterlader ret meget aske, faktisk så lidt som 0,4-0,5 %. Pini-Kay briketter udleder minimal co2. De er under kategorien co2-neutrale. Briketterne som du ser her har en brandværdi på ca. 4600 kcal/kg. Det er vigtigt at bemærke, at briketterne holder længere ved at gløde, fremfor ved åben ild. 

Er klar til brug ved levering, skal opbevares tørt.

Pini kay er produceret af furtræ

  • Brændværdi < 4600 KCAL/KG
  • Vandindhold 8-10%
  • Aske indhold < 0,5%

6 Varer

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

TJ-Træpiller A/S anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Klik her for at læse mere