• På tilbud!
Lyse træbriketter (84x10 kg.)

Lyse træbriketter (84x10 kg.)

16002
1.849,00 kr.
Inkl. moms

Bemærk der er 84x10 kg på pallen

Træbriketter er et biobrændsel produkt som afgiver mindre aske end normal brænde.

Lyse træbriketter lavet af overskudstræ og sammenpresset træspåner fra IKEA's produktion af møbler - det giver en lys træbriket af ensartet høj kvalitet, og er samtidig bæredygtig. Lyse briketter leveres fra de samme IKEA-fabrikker hver gang, og kvaliteten af træbriketterne er derfor ens hver gang.

Hvor i landet vil du have den leveret?

 

Træ briketter er et biobrændsel produkt som afgiver mindre aske end brænde.

Lyse træbriketter lavet af overskudstræ og sammenpresset træspåner fra IKEA's produktion af møbler - det giver en lys træbriket af ensartet høj kvalitet. Lyse briketter leveres fra de samme IKEA fabrikker hver gang og kvaliteten og produktionen kan derfor styres.

Lyse ruf briketter er kendetegnet af en god indpakning og en god struktur der næsten ikke smuldre. Den lyse briket er en økonomisk fordelagtigt form for varme. Det er ca. 50 % billigere at fyre med LYSE RUF briketter end alm. brænde og briketterne er klar til brug med det samme, og har en langvarig brændbarhed.

Kort sagt så er det der kendetegner en god træ briket, rent og hårdt presset træ, som ligger og gløder, og ikke falder fra hinanden, lang brændbarhed og lav aske indhold..

  • Brændværdi:     4600 KCAL/KG
  • Vandindhold:    8-10%
  • Aske indhold:   <0,5%
  • Vægt:               840 Kg. Pr. Palle  (84 pakker a´10 Kg) 
21 Varer

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

TJ-Træpiller A/S anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Klik her for at læse mere