Gennerelle oplysninger

Kontor
TJ-Træpiller A/S
Norgesvej 2
6100 Haderslev
Tlf. 42736278
CVR. 28683979
www.TJ-Træpiller.dk
kundeservice@tj-traepiller.dk

Levering og afhentnings priser

Vare der bestilles på afhentnings sider er ikke inkl. levering, det er kun gældende på sider hvor der står inkl. levering


Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle køb i TJ-Træpillers A/S webshop. Vi accepterer dit køb ved at sende varen til dig. Er varen forsinket eller udsolgt vil du få besked via e-mail.

Varen leveres mellem kl. 06,000-22,00 og der kan ikke gives et evt. leverings tidspunkt på dagen, varen sættes på kundens ansvar hvis der ikke er nogen til at modtage varen, TJ Træpiller hæfter ikke for vare som evt. efterfølgende bortkommer.


Bestilling
Ved at afgive en bestilling på hjemmesiden, fremsætter du et tilbud om at købe varen du har valgt, på de vilkår der fremgår af betingelserne. Vi kan frit vælge at acceptere eller afslå dit tilbud om køb af varen.
Alle priser i shoppen er i DKK og inkl. 25% moms.  
Du modtager en bekræftelses mail når vi har godkendt din ordre.

Inden du bestiller en vare, så læs beskrivelsen af den enkelte vare, så du for den vare som passer til dig, det kan foreksempel være hvis du har en pille brændeovn, der er nogle træpiller som er mere velegnet end andre, der er også forskel på briketter hvor længe de gløder, og om det pejsebrænde du køber har den rigtige størrelse, og om pejsebrændet er lufttørret eller ovntørret.  

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Registrer dig som medlem her

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.

Betaling 
Hos TJ-Træpiller A/S kan du betale med:
Dankort
Visa/Dankort
Visa Elektron
MasterCard 

TJ-Træpiller A/S webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.
TJ-Træpiller A/S, trækker først beløbet fra din konto når du har modtaget varen

Alle varer er TJ-Træpiller´s ejendom indtil betaling har fundet sted.

Ved køb med kort beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af SSL-kryptering.
SSL står for Secure SocketsLayer og er en funktion som gør, at al information mellem
køber og sælger krypteres. Det betyder, at informationen går gennem en sikker
forbindelse og at dine konto oplysninger ikke kan læses af uvedkommende.
Vi sikrer dig at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos TJ-Træpiller A/S. Betalingskort oplysninger kan ikke læses af medarbejderne. Vi skal bruge dit navn, leverings adresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre. Alle informationer behandles fortroligt og videregives ikke til en tredje part.
TJ-Træpiller A/S behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. 

Når varen leveres skal den kunne placeres beskyttet for regn eller sne, dvs. sættes under tag, ellers kan TJ Træpiller ikke tage ansvar for efterfølgende skader som følge af vandskader

Levering med fragtmand (pallevarer)

Varen leveres mellem kl. 06,000-22,00 og der kan ikke gives et evt. leverings tidspunkt på dagen, varen sættes på kundens ansvar hvis der ikke er nogen til at modtage varen, TJ Træpiller hæfter ikke for vare som evt. efterfølgende bortkommer.

Vi sender med fragtmand. Opstår der forsinkelser hos fragtmanden, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til leveringsdatoen. TJ-Træpiller bærer ikke ansvar for dette.
Fragtmanden leverer varen til den adresse du har oplyst ved afgivelse af bestilling. 
Levering i hele Danmark, ikke Grønland og Færøerne.
Hvis du ikke har modtaget dine varer 10 hverdage efter bekræftelsesmailen,
bedes du kontakte vores kundeservice. De kan kontrollere, hvor varerne er,
og eventuelt efterlyse den.

Bemærk: Ved levering med mobiltruck leverer vi som udgangspunkt til kantsten, men ved bestilling er der mulighed for at skrive hvor i vil have varen leveret, så hvis tilkørsels forholdende er i orden og chaufføren vurdere at det er forsvarligt for at undgå skader på evt. underlag sættes det som kunden ønsker det.

Bemærk: Levering med mobil truck kræver at der er plads til 2,40 meter i breden og 2,70 meter i højden og underlaget kan bære 3,5 tons, og varen skal kunne tages ud af siden på bilen. Der er billeder af mobil truck levering Jylland/Fyn og levering  Sjælland

Levering med lift bil 2-5 hverdag,ved levering med liftbil/el løftevogn, leverer vi som udgangspunkt til kantsten, men ved bestilling er der mulighed for at skrive hvor i vil have varen leveret, så hvis tilkørsels forholdende er i orden og chaufføren vurdere at det er forsvarligt for at undgå skader på evt. underlag sættes det som kunden ønsker det, el løftevognen kan ikke køre i grus og på markveje den kræver fast underlag. Bilen er 4 meter høj, 2,5 meter bred og atten meter lang og skal kunne køre til din adresse. 

Bilen skal kunne kører til din adresse

Hvis vi ikke har mulighed for at sætte varen i tørvejr ved levering og der sker skader på varen pga. regn eller anden vejrfænomen, hæfter TJ-Træpiller ikke for det, derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige leverings metode

Forgæves levering

Hvis vi kommer til adresen og ikke kan komme af med varen og må tage den med tilbage, vil kunden hæfte for den forgæves levering på 600 kr. og 600 kr for en ny levering dette kan skyldes for dårlig snerydning hvor man tror at der kan en el løftevogn kører, men den kan slet ikke kører i sne eller på is.

levering Jylland, Julland/Fyn og Sjælland og øerne er kun til brofaste øer 

Reklamation
TJ-Træpiller yder 2 års reklamationsret I henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
I forbindelse med reklamation refunderer vi rimlige fragtomkostninger.
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis du oplyser hvad
problemet er, så detaljeret som muligt.
Vedlæg kopi af ordrebekræftelsen og oplysninger om den bankkonto hvortil
refusion kan foregå.
Du er også velkommen til at vedlægge din mail adresse.
Du opfordres til samtidig at maile din reklamation til:
kundeservice@tj-traepiller.dk
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen fra returnering af varen indtil vi modtager den. Husk at få en kvittering for indlevering af varen

Varen sendes til:

TJ-Træpiller A/S

Bavnevej 32

6580 Vamdrup


Bemærk!  Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende.
Har du reklameret over en vare, kontakter vi dig med oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af reklamationen.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelsen meddele at du fortryder dit køb. Derefter her du 14 dage til at returnere varen. Varen skal returneres i samme væsentlige stand og mængde som da du modtog den. Hvis du fortryder dit køb skal du oplyse os om pr. mail, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.  I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Når varen er modtaget og godkendt hos TJ-Træpiller A/S, refunderes købsprisen til din konto senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning for fortrydelse. Du vil selv stå for omkostningen for at returnere varen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen, der vil du selv skulle stå for fragtomkostningerne. Husk at du har ansvaret for varen indtil TJ-Træpiller A/S har modtaget den.  Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv afholde udgifter når du returnerer varer i forbindelse med fortrydelse. Da varen sælges inkl. fragt skal man regne med en omkostning pr. palle på 600 kr. ved returering af afviste vare.

Du kan hente en fortrydelsesformular  her. Formularen er også sendt sammen med dine varer. Husk at sende den udfyldte formular med varen og samtidig maile den til:
kundeservice@tj-traepiller.dk
Varen skal returneres i væsentligt samme stand som du modtog den i. Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage, i tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet

Varen sendes til:

TJ-Træpiller A/S

Bavnevej 32 

6580 Vamdrup


General information 
OPHAVSRET Alle informationer på TJ-Træpiller A/S   er frit tilgængelige og kan læses af enhver. I henhold til gældende lov om ophavsret må enhver gengivelse af produktinformationer, artikler, billeder, film eller andre informationer kun ske i uændret form, og kun efter forudgående skriftelig tilladelse fra TJ-Træpiller A/S.

Øvrigt
TJ-Træpiller A/S tager forbehold for evt. afgiftsændringer, pris og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler i forbindelse med leverancer fra leverandører.
Vi politianmelder alt bedrageri og dataindbrud/hacking samt forsøg på disse. Vi forbeholder os retten til at afvise din ordre eller ophæve dit køb i tilfælde af at vi har grund til mistanke om bedrageri, dataindbrud og/eller andet misbrug af vores site.
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Alle varer er TJ-Træpiller´s ejendom indtil betaling har fundet sted