Køb i Tyskland

Sådan handler du på vores tyske shop

At købe træpiller eller briketter i Tyskland, er ikke noget der må afskrække dig fra at se hvor store besparelser der er, skal du bruge 5-6 paller så vil du opleve at kunne sparer sammenlagt 1500-2500 kr. på et parti af samme kvalitet, lige meget om du kommer fra Nordjylland eller Sjælland og øerne.

Når du køber dine træpille i Tyskland må vi IKKE stå for leveringen, kun salget af træpillerne og briketterne. Når du har bestilt dine vare skal du enten afhente dem selv, eller skal du bestille en  vognmand, der bruger du Google.

Der er også mulighed for at afhente selv, der bestiller du online og skriver i kommentarfeltet hvornår du ønsker at afhente, det er også muligt at sende en mail på kundeservice@tj-traepiller.dk eller ringe hvis du vil afhente eller har spørgsmål om hvordan du gør. Varen skal være bestilt inden afhentning.

Har du gyldig CVR. nummer må vi som sælger give en pris på træpiller leveret i Danmark. Prisen vil være er excl moms og inkl. levering, ring eller send en mail på kundeservice@tj-traepiller.dk og spørg om en pris, selv om det er i nordjylland eller Sjælland og øerne og du skal bruge 5-6 paller vil du opleve at der er en besparelse, og du skal ikke lægge momsen ud. 

Hvis du vælger at købe i Tyskland kommer der ikke noget extra oven i prisen foreks. afgift eller moms, det er den pris du ser på webshoppen, plus fragtomkostninger

Klik her for at de tyske priser

Kontakt

Mail adresse: kundeservice@tj-traepiller.dk
Tlf.: 42736278
Adresse: Industrweg 17-19 24955 Harrislee

Åbningstider

Mandag-Fredag 08:00-15:45
Lørdag 09:00- 11:00