Brændetårne

Det kræver tid at stable løst brænde. Særligt fordi de ofte kræver lang tørretid. Spar tid og lad os gøre arbejdet for dig. Vi vælger det bedste brænde på markedet, stabler op og leverer det direkte til din dør. Du kan bruge vores udvalg af brænde til brændeovne, pejse og ovne. Vælg mellem brændesække eller ovntørret brændetårne. Ovntørret træ er klar til brug med det samme.

Når man vælger pejsebrænde er der nogle ting som man skal holde øje med. Man skal for eksempel se på hvordan vandindholdet er, hvor store stykkerne er, længde og diameter, og hvilken træsort man vælger. Nogle gange kan den billige træsort være for dyr da den brænder for hurtig op i forhold til de tunge sorter som bøg og avnbøg.

Det er vigtigt at man tænker over hvordan man håndterer sit brænde. Hvis man vælger, at købe lufttørret brænde og ikke kan få oplyst hvad vandindholdet er, så ved man ikke hvornår det er klar til brug. Nogle gange kan der også komme skimmel på træet hvis der er for højt vandindhold, og bringe skimmel ind i sit hus og omgivelser. Det er noget som man skal have med i sine overvejelser inden man køber lufttørret træ.

Se også vores udvalg af træpiller og briketter.

Viser 1-8 af 9 element(er)
Vis her Brænde Dansk Ask 1,6m3 i...

2.495,00 kr.
Vis her Brænde Dansk Bl. løvtræ...
Vis her Blandet løv - ovntørret -...

2.475,00 kr.
  • På tilbud!
Vis her Blandet løvtræ - lufttørret...

2.290,00 kr.
  • På tilbud!
  • Ny
Vis her Ovntørret Bøg - 1,8m3...

3.395,00 kr.
Vis her Ovntørret Ask -  1,8m3...

3.295,00 kr.
Vis her Ovntørret Eg - 1,8m3...

3.295,00 kr.
Vis her Ovntørret birk- 1,8m3...

2.945,00 kr.
  • På tilbud!